Предложение...
Страница 1 от 1 • Share •
Харесва ли ви идеята?
Предложение...
Имам едно предложение към администраторите. Да вкарате като функция "коментари" за всеки отделен филм. Там да се обсъжда поотделно за всеки филм проблеми (ако примерно не тръгва), впечатления (на кой колко му е харесал) и т.н. Мисля, че така ще бъде малко по-добре положението, отколкото като имам проблем с някой филм да трябва да идвам във форума и тука я някой писал, я не. Естествено това създава и затруднения... ще трябва да се назначат модератори, които да се занимават с изтриването на излишните коментари (сигурно ще има и такива), защото само админите няма да успеят да се справят с всичко сами.
Дори и да не приемете предложението, поне си напишете мнението по въпроса
Дори и да не приемете предложението, поне си напишете мнението по въпроса

Aleksey- Брой мнения : 9
Registration date : 29.05.2008
Re: Предложение...
При наличието на толкова много филми, кой ще ги следи? : ) Просто в момента се работи върху сайта и няма време да се преглежда форума, за това не ви се пише. Даже има вариант да се спре форума докато се попълни сайта. : )
Иначе все пак, идеята за коментар е добра. Ще се поинтересувам.
Иначе все пак, идеята за коментар е добра. Ще се поинтересувам.
Admin- Admin
- Брой мнения : 154
Registration date : 03.12.2007
Според мен идеята е супер,така по - лесно ще се ориентираме какви филми да гледаме. 

qnica- Брой мнения : 2
Registration date : 06.02.2009
Системата, която ползваме нещо дава проблеми при опит за добавяне на коментари... За сега се водете от резюметата и от нашия избор на филми. : ) Гледаме да поместваме все интересни филми, които си заслужават времето.
Следващата сериозна промяна по вида и функционалноста на сайта се очаква да е към средата на есента, но това са бъдещи планове все още, много неща могат да се променят до тогава. : )
Следващата сериозна промяна по вида и функционалноста на сайта се очаква да е към средата на есента, но това са бъдещи планове все още, много неща могат да се променят до тогава. : )
Admin- Admin
предложение
Като идея е добра, така активно ше се участва и всяко мнение ще се знае, но дали ще може да се осъществи идеята?
dessorsions- Брой мнения : 3
Registration date : 07.11.2008
В момента има проблеми по натоварване на сайта... коментарите ги мъчихме преди време, имаше затруднение с логването (сега вече няма логване, но има друг проблем). И скоро време трябва да отстраним проблема с натоварването на сайта.
Admin- Admin
Страница 1 от 1